Party in the house ya'll..

Sumpah best gila party gothic tadi...
Start pukul 11 malam  sampai 2.30 pagi.. Semua orang bukan main lagi, makeup ala-ala gothic tak jadi gitu kan. Sha paling kelakar, gothic zaman purba. Nak upload gambar kat sini tak boleh, semua pakat sexy belaka. Bahaya. So,bayangkan jela ye.
Nama party gothic. Tapi menu yang disediakan, nasi goreng kampung. Tak leh belah. Gothic murtad (kah3) 
Paling tak tahan main kotak beracun. Aku kena berlakon jadi budak cacat minta sedekah. Cam siyot. Walaupun agak malu,tapi disebabkan mereka semua jenis kepala gila-gila, hilang terus malu aku. Part Diba kena best.Dia kena cium pipi semua orang yang ada kat situ. Haha. Gila! First time pipi gebu aku yang suci ni dicium. Oh tidak!!!
Then, sesi menari beramai-ramai. Macam-macam lagu keluar. Lagu Jaiho la, lagu mohabatein la, lagu dangdut kochok-kochok, amek kau, sume pakat tunjuk skill masing-masing..

Aku akan rindu korang sume.. GR

No comments: