MDS

Orentasi. Bosan ok! Penat lagi. Isk,ni baru 3hari. Cepat la jumaat,nak balek umah. Hwaaa!

Hangat-hangat tahi cicak, hangat lagi cinta ku padamu..

Wah! title tidak boleh belah.
padahal nak tulis pasal hangat-hangat tahi ayam je.
aku aritu ye ye je deactivate facebook kan.
aleh-aleh tadi da active balik. pfft.
cakap tak serupa bikin betol.
rasa macam tak boleh la hidup tanpa facebook.
rasa macam ketinggalan keretapi gile2.
rasa macam hidup tak lengkap.
rasa macam semua lah.
haih..
ok mulai sekarang,
facebook....aku kembali sayang <3
hahaha..
=)

Degree...Here i come!!

alhamdulillah..
aku dapat sambung degree..
di mana?
kos apa?
hehehe..
rahsia...
tak nak bagitau korang.
tapi aku gembira sangat dapat kos ni.
mula-mula tu macam "hah aku dapat *** je?"
but bila fikir-fikir balik, wah macam-macam aku boleh buat after degree nanti.
aku boleh buat itu.. aku boleh buat ini..
aku boleh besarkan itu (besarkan????)
aku boleh besarkan ini..
nak mengembang mengempis pun boleh.
yang penting! nak kawen sebelum habis belajar lagi lagi la boleh.
hahaha (gelak gatal)
ok cukup.
fokus.
kata nak belajar sungguh-sungguh kan.
hmm tak sabar dah ni...
cepat cepat saya nak masuk U !!!!

its over ='(

BACK OFF..
tak payah la nak minta maaf..
kau tak salah kot..

DEACTIVATED!

ok facebook sudah di 'deactivated'
kenapa?
entah..
saje suka-suka.
aku cam dah malas la nak layan facebook.
buang masa, buang duit, buang tenaga, buang emosi,buang karan dan bla..bla..bla
so mulai sekarang, nak kontek aku through fon jela ek.
tanak dah munculkan diri kt facebook.
biar semua org rindu (wah, perasan gitu)
facebook ni banyak bikin jiwa aku kacau.
haih..
haih..
haih..

pas ni, kalau dapat sambung degree (insyaallah)
aku nak belajar sungguh2..
ye sungguh2..!

tanak jatuh cinta lagi.
cinta tu menyakitkan.
cinta2 punya cerita nanti lagi tiga empat tahun baru cakap ok.
sekarang kena FOCUS untuk masa depan.
yeah!!!!

lara lari

lately asyik buat entry sedih-sedih je kan..
nak wat camne, hati memang tengah sedih..
tak mampu nak berpura-pura gembire bahagia selamanya...
banyak benda nak cakap, tapi tak tau mana nak start..
pening sangat memikirkan tentang benda ni..
benda yang berkaitan hati dan perasaan..
haish...
mesti kalau aku tulis korang akan pening-pening lalat je membacanya..

tapi aku tak kire, nak tulis jugak..

bila aku cakap aku sayang pada seseorang..
aku maksudkan ape yang aku katakan tu..
aku bukan jenis orang yang suka bermain dengan kata-kata..

menyayangi tak semestinya memiliki..
memang susah nak terima semua tu..
tapi aku akan cuba..

percayalah, walau seramai mana pun yang datang menggoda..
aku tak kan pernah lupakan kau..
memang pada zahirnya nampak aku layan mereka,
tapi, tu cuma salah satu cara untuk aku tunjukan yang kononya aku boleh hidup tanpa kau.

ok. jiwang. uwekkk.
dah cukup.
bye~

dunia

nampaknya aku perlu teruskan hidup...buat macam tak ada apa-apa berlaku...selamat tinggal..biarlah semuanya jadi kenangan sahaja..terima kasih...sebab pernah bahagiakan aku..