Degree...Here i come!!

alhamdulillah..
aku dapat sambung degree..
di mana?
kos apa?
hehehe..
rahsia...
tak nak bagitau korang.
tapi aku gembira sangat dapat kos ni.
mula-mula tu macam "hah aku dapat *** je?"
but bila fikir-fikir balik, wah macam-macam aku boleh buat after degree nanti.
aku boleh buat itu.. aku boleh buat ini..
aku boleh besarkan itu (besarkan????)
aku boleh besarkan ini..
nak mengembang mengempis pun boleh.
yang penting! nak kawen sebelum habis belajar lagi lagi la boleh.
hahaha (gelak gatal)
ok cukup.
fokus.
kata nak belajar sungguh-sungguh kan.
hmm tak sabar dah ni...
cepat cepat saya nak masuk U !!!!

No comments: