Selamat.........


Hari ni hari jadi kawan special aku...kawan yang pernah rapat dengan aku dulu....
kepada kawan ku..
*
*
*
*
Selamat menjadi-jadi ye...
Semoga panjang umur..
Semoga kekal ke anak cucu (eh,macam terpesong pulak ucapan ini,ah tibai lah)
Semoga dilimpah ruahkan dengan rezeki yang halal...
kalau ade rezeki lebih tu boleh la share sikit dengan kengkawan kat kajang ni..
Sorry la kalau sebelum ni org tak bape nak layan kamu sangat..kamu text, org tak reply.. kamu tegur kat facebook pun org layan cam nak tak nak...bukan ape, org cume tak nak takut kite rapat lagi...
Org nak cakap thanks kat kamu sebab pernah buat org gembira, selalu buat org ketawa, seronok sangat dapat kawan dengan kamu..

erm...ape lagi nak cakap..dah tak de kot...

nah ni..kek birthday untuk kamu..ni je yang mampu org bagi..hehe







ikhlas dari sahabat mu



1 comment:

Anonymous said...

i rse i tao spe die...hehehehe...=P