penting ni...!!!!!

senarai 'benda-benda' penting dalam hidup aku...

1. diri sendiri
2. keluarga
3. kawan-kawan
4. dan yang lain-lain

mendahului carta...diri sendiri...haruslah kita pentingkan diri sendiri dulu sebelum pentingkan org lain...aku ni memang org yang tersangat pentingkan diri sendiri...itu tidak bagus kan? tapi....ape kau kisah....sukati aku lah :-p

next is, keluarga....

then,,kawan-kawan..

and last but not least...........

malas pulak aku nak elaborate....nantilah kalau rajin aku edit lagi....

ok,,bye!

hari keluar result

ohoi...
pagi-pagi lagi aku dah bangun...
bangun-bangun terus duduk depan computer...

bukak student portal...hampa =(
bukak email pon..hampa =(
tatau mane nak cek result...kolot betol aku neh...
pastu chatting dengan bestfren tersayang,,dia bagitau
"cek result ko kat inbox,,kalau tak de,,tengok kat spam"

aku pon dengan gelojohnya pegi bukak yahoo.mail
(padahal sebelum ni ye ye aku gebang kat kawan-kawan aku tak nak cek result awal-awal...tunggu pas krismas nanti jela..hehe)
sebab aku tak confident lansung dengan result aku...

~kenangan lalu membuat diri ini mengalami symptom kecuakan melampau sebelum melihat result~

tapi setelah melihat......
:-)

tu je yang aku boleh bagitau...

p/s: tak suke bile orang yang tak berapa aku kenali sibuk-sibuk tanya pasal result aku...ko sape weyh nak sibuk sangat huh?? grrrr...

Gulllpppp (T_T)

tersangat lah malas nak update blog...
laptop rosak...
usb fon aku ntah kemana...si roomate pinjam tak pulangkan lagi kot...kalau update takde gambar comel2 rase cam tak best...mesti korang pon macam malas2 je nak tengok kan...
internet pon cam *tut..tut* kejap ok kejap tak..

kadang-kadang tu baru je semangat nak menaip, tiba-tiba pulak otak blank..
tatau nak tulis apa..
nak tulis entry jiwang-jiwang karang takut korang muntah hijau pulak baca..dah la page aku ni memang hijau ala-ala lumut ditepi perigi...isk..
nak buat diari hidup kat sini,,tersangat lah bukan aku...rasa macam tak perlu kot aku nak bagitau semua orang hari ni aku buat apa, bangun pukul berapa, tidur pukul berapa, makan apa, minum apa, mandi sehari berapa kali, bla..bla..bla..n bla...sebab aku tersangat lah sure korang tanak amek kisah pon pasal aku kan... hehe..

so nye,,ape je yang tinggal untuk aku carutkan di sini???