what if your ex wants you back?

Kau kata kau dah tak contact lagi dengan ex kau. Tapi, aku tengok kat facebook rancak je. Tipu aku kan. Fine! Nasib baik la aku ni jenis tak percaya bulat-bulat cakap kau wahai jantan. Mulut manis je kan. Jangan nak manis sangat mulut tu, bangun tidur tengok mulut kau kena hurung semut nanti baru kau tau.

sumber gambar : pakcik gooooogle

pindah rumah baru =) dengan housemate baru

semalam rasa sedih, sayu je hati nak tinggalkan rumah 'tumpangan' yang dah lama aku tumpang tu. Sedih sebab kawan-kawan kat situ best. Best sangat. Paling best. Aku tinggal kat sana, tak pernah aku rasa sedih,alone. Hari-hari gembira, setiap masa ketawa. Sumpah korang the best la,

Tapi,ada satu perkara yang kurang best duduk dengan korang. Hari-hari duit asyik keluar macam air terjun. Rumah korang memang best sebab keliling ade kedai, segala kedai ada, cakap je nak apa. Aku ni pulak jenis tak leh ade duit kat tangan, semua benda pun aku nak kaut. Nak nak pulak banyak kedai makan, kawan-kawan pun jenis tak de hal nak pergi kedai makan sampai lunyai, lagi la aku suka. Tapi itu semua yang membuat aku bahagia =D Terima kasih kawan, kau buat aku terlupa erti duka seketika.

Berbalik kepada rumah baru tadi. So far, kawan-kawan kat rumah baru ni boleh ngam. Diorang pun best. Aku dapat warm welcome dari diorang. Lucky me kan. Hope tak nak la ada pergaduhan masam muka, hope kekal sampai aku habis belajar sebab rumah ni pun bersih, kemas dan selesa. Aku dapat bilik pun kongsi 2 org, bilik boleh tahan besar, ada la ruang nak menari zapin ke shuffle ke. Tak macam bilik aku kat baiberDURI sem lepas. Sudah la kecik, ramai pulak penghuninya. Sumpah sempit dan tak selesa, dapat bertahan 1 sem je duduk situ. Tapi rumah tu tetap best sebab bersih dan kemas juga. Sayang sebenarnya nak keluar dari situ tapi memandangkan sewa agak mahal dan rasa macam tak berbaloi je duduk kena berhimpit baik aku blah awal-awal.

My life is great so far, thank you Allah =)