Entry tiada titik noktah,cuma koma dan tanda soal

Salahkan aku kerana mudah berubah hati

Aku dah mula rasa semak dengan kewujudan kau. Dah dah la tu,aku dah cakap aku tak ada hati kat kau dah, Kenapa degil sangat kau ni? Nak tunggu aku lagi buat apa? Aku tak kisah kau nak tunggu aku,tunggu la lama mana pun,itu yang kau nak,kan? Yang membuat aku kisah sekarang,kau buat semak hidup aku, faham tak? Dekat facebook nama kau, kat handphone pon kuar nama kau, pagi kau,tengahari kau,malam kau lagi,? Walaupun aku tak balas kau nak jugak anta mesej banyak-banyak, kau tak reti penat ke?

I need my time, please? Boleh tak kau pergi kejap dari hidup aku? Bagi aku masa untuk aku fikir, betul ke aku tak perlukan kau lagi? Bukan macam ni caranya nak berkawan. *okay dah habis tanda soal*

Ya,memang aku pernah ada hati kat kau. Lama aku tunggu. Aku tunggu kau make a move. Tapi kau lambat. Ada orang lain yang dah berjaya tawan hati aku dulu. Time tu baru kau sibuk-sibuk nak rasa berbulu.

Sekarang hati aku dah tak ada pada kau lagi. Aku bagi pada orang lain, orang lain yang kononnya lebih menghargai. Yang kononnya lebih menyayangi. Tapi aku silap. Terlalu cepat aku jatuh hati, akhirnya aku yang merana sendiri. Cerita cinta aku memang selalu begini.

No comments: